happily ever after    

Home
Nieuws
Our Love Story
Over Anouk
Over Lars
Bruiloft VIPS
Dagplanning
Weersverwachting
Feest
Do's & Dont's
Gastenboek
Contact


 Inloggen  


bezoekers: 4823
pagina's bekeken: 10924
www.onzebruiloftsite.nl
 

Over LarsLieve Lars,
Op 9 maart 1987 werd je geboren…
Het is nu ruim 30 jaar geleden dat we ouders werden, wat waren we trots! Je moeder keek je direct na de geboorte aan en vond jou sprekend op Papa lijken. Het was koud en de ooievaar die de buren in de tuin hadden geplaatst stond zelfs in de sneeuw. Je eerste lachje, de eerste keer dat je mama of papa zei, de eerste stapjes, je eerste schooldag, ze staan allemaal in ons geheugen gegrift, we genoten hiervan en we genieten nog steeds van alles wat je doet….
Op 15 november 1990 werd jouw zusje Imke geboren en werd jij de grote broer. Imke boft maar met zo’n broer als jij, je was altijd heel lief voor haar. Zo vonden we Imke op een ochtend een keer bedolven onder de knuffels en speelgoed in haar bedje. Ze was nog geen jaar oud en vond het niet leuk, maar het was natuurlijk heel lief bedoeld van jou.
Je bent altijd een heel rustig kind geweest, je had veel vriendjes, maar kon ook heel goed alleen spelen. Zo heb je eens dik een uur in een krat, met daaraan een oranje vlag aan een stok, in een plas water gezeten. De buurvrouw werd ongerust en vroeg of er iets aan de hand was. “Nee hoor, zei je, ik zit in een boot”.
Jouw legotrein, die je op je 4e kreeg nadat je ernstig ziek was geweest en uit het ziekenhuis kwam, was jouw favoriete speelgoed. Paps heeft zelf van led lampjes en een klein printplaatje in een legosteen echt werkende stoplichten gebouwd, dat vond je geweldig. Toen je wat ouder werd en op de basisschool zat ging je zelf experimenteren met (led) lampjes, kabeltjes, stroom en batterijen. Zo bouwde jij jouw eigen “computer”. De liefde voor de computer bleef en op ’t Brewinc zat jij in de 3e klas VMBO in de eerste groep ooit die de ICT leerweg ging volgen. Dat was een goede keuze! Daarna volgden het Graafschap college niveau 3 en 4 en daarna zelfs Saxion Hogeschool, een geweldige prestatie!
Je bent met de nodige ups en downs opgegroeid en bent, een hele lieve en sociale man geworden die heel graag anderen helpt en het ze graag naar de zin maakt. We zijn zo ontzettend trots op je, wat je allemaal hebt bereikt. Je hebt het al vaker gehoord, maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Je hebt er hard voor gewerkt om zover te komen en je legde daarbij de lat heel hoog voor jezelf. Dat doorzettingsvermogen heeft je gemaakt wie je nu bent, daar mag je zelf ook heel trots op zijn! We weten zeker dat je nog een hele mooie toekomst tegemoet gaat, samen met Anouk. Op17 november 2017 geven jullie elkaar het ja-woord, daar kijken we naar uit! We houden van jullie en wensen jullie beide veel liefde, wijsheid en alle geluk van de wereld!

Kleine kinderen worden groot….
Paps en Mams