happily ever after    

Home
Nieuws
Our Love Story
Over Anouk
Over Lars
Bruiloft VIPS
Dagplanning
Weersverwachting
Feest
Do's & Dont's
Gastenboek
Contact


 Inloggen  


bezoekers: 4828
pagina's bekeken: 10929
www.onzebruiloftsite.nl
 

Over AnoukAnouk is geboren in de nacht van 30 december naar 31 december. 's Middags nog met de buurvrouwen in de straat staan kletsen en de volgende morgen kwam ik al met haar op de arm thuis.
Een snelle bevalling en omdat ik bij Sjors geen normale bevalling had gehad, ging ik best wel laat naar het ziekenhuis. Het ziekenhuis was nodig omdat ik zwangerschapssuiker had.

Het eerste jaar ging heel snel voorbij. Je was een heel tevreden baby die nooit zo veel huilde. Toen je een jaar was werd je heel ziek en ben je een paar dagen opgenomen geweest met salmonella vergiftiging. Hoe je daar aangekomen bent weten we nog steeds niet.

Je was altijd iemand met goede zin en zocht altijd wel iemand om mee om te gaan. Kamperen vond je altijd fijn. Als de tent stond was je de camping al aan het verkennen
en moesten we je altijd zoeken.

Je vond het leuk om naar de speelzaal en daarna naar school toe te gaan. De middelbare school heb je met groot doorzettingsvermogen volbracht. Je hebt jouw havo diploma gehaald. Daarna was het even zoeken naar de juiste opleiding maar na een paar moeilijke jaren heb je ook een diploma gehaald als Verzorgende-IG.

In de afgelopen 8 jaar ben je medewerkster geweest bij een
benzinepomp en was je niet te beroerd voor iemand in te vallen. Je vakanties heb je altijd gebruikt om wat bij te verdienen en was jij in de zorg werkzaam.
Ook bij de pomp hielp je, zodat Bert met een goed gevoel op vakantie kon gaan.

8 jaar geleden heb je Lars leren kennen. Hij heeft gelijk veel met je meegemaakt
omdat je toen met een blindedarm ontsteking in het ziekenhuis werd opgenomen. Na een paar vakanties samen vonden jullie samenwonen ook wel wat.

Na een huurwoning hebben jullie besloten er een te kopen.Dit eerste koophuis ging door een fout bij de verkopers een week van te voren niet door maar jullie hebben de moed
niet laten zakken. Je bent nu samen met Lars eigenaars van een hele leuke woning in Doetinchem.

John en ik wensen jou en natuurlijk ook Lars heel veel geluk toe in deze nieuwe stap in je leven.