happily ever after    

Home
Nieuws
Our Love Story
Over Anouk
Over Lars
Bruiloft VIPS
Dagplanning
Weersverwachting
Feest
Do's & Dont's
Gastenboek
Contact


 Inloggen  


bezoekers: 4824
pagina's bekeken: 10925
www.onzebruiloftsite.nl
 

Our Love StoryHet begon allemaal op 01-05-’09.
Na al even heen en weer ge-sms’t te hebben, hadden we vandaag de knoop doorgehakt.
We zijn op date gegaan en hebben heerlijk gezwommen bij Zwembad Rozegaarde te Doetinchem.
Hier was dan ook de eerste zoen.
 
In het begin van de relatie zagen we elkaar alleen in het weekend aangezien Lars nog studeerde in Enschede. Anouk studeerde toen nog aan de VAVO op het graafschap college te Doetinchem.
 
Al snel was het dikke mik. Lars kreeg zijn kennismaking bij Anouk thuis en Anouk haar kennismaking bij Lars thuis.
Tijdens de eerste kennismaking vergat Lars de laatste tree van de trap en kwam met een flinke bons op de vloer in de gang terecht met zijn hoofd op het ouderwetste bidstoeltje die in de gang bij Anouk thuis stond. Anouk vroeg eerst netjes of het ging en barste vervolgens in lachen uit.
 
De eerste keer dat Anouk bij Lars thuis sliep was het ook bont. Anouk had op haar 18e verjaardag iets te diep in het glaasje gekeken en dit ging bij Lars thuis niet helemaal goed. Er moest een schoon matras van de zolder afgehaald worden en tja je raad het al het hele huis was wakker.
 
Natuurlijk zijn er echt nog wel meer beschamende situaties geweest van beide kanten. Maar al met al moeten we toch eerlijk zeggen dat we een hele mooie tijd er samen op hebben zitten.
 
Door de jaren heen hebben we ook al veel avonturen mogen beleven. Zo zijn we al naar Tunesië , Turkije, Gran Canaria, Euro Disney, Londen & vele vakanties op Centerparcs geweest.
 
Maar het grootste avontuur gaat zo dadelijk beginnen namelijk door het leven gaan als man en vrouw.